Z izdelavo spletnih strani imamo dolgoročne izkušnje, saj v Creativu izdelujemo spletne strani že od leta 1996! Izdelali smo številne spletne strani; od zelo zapletenih domačih strani za velika podjetja, državne inštitucije, turistične organizacije (npr. Dobrodošli v Sloveniji), pa do manjših strani za majhna in srednje velika podjetja…

Skupaj z vami bomo izdelali učinkovito spletno stran, ki bo prilagojena tudi za mobilne naprave!  Upoštevali bomo vaše potrebe in želje. Za manjše in srednje velike naročnike predlagamo uporabo templejtov, ki so všeč naročniku, pri zahtevnejših uporabnikih pa skladno z zahtevami prilagodimo vse elemente na spletni strani. Poskrbimo tudi za produkcijo unikatnega designa in optimizacijo spletne strani (SEO), s katero zagotovimo visoko uvrstitev spletne strani na iskalnikih. Zagotovimo tudi spletno oglaševanje na Google iskalniku in na Facebooku. Spletno stran boste lahko sami urejali in spreminjali, saj je uporabniku na voljo ustrezen urejevalnik vsebin (CMS).

Specializirani smo za pripravo posebnih intranet rešitev, ki jih npr. podjetja ponudijo svojim odjemalcem.

Na podlagi vašega povpraševanja se bomo dogovorili za sestanek in vam na podlagi scenarija, ki ga bomo skupaj izdelali, pripravili ponudbo. Vaše povpraševanje nam na kratko opredelite v naslednjem obrazcu spodaj.

V povpraševanju lahko nakažete odgovore na naslednja vprašanja:

Ali potrebujete  “majhno, srednjo ali veliko” domačo stran?
Namen in cilji domače strani?
Kateri so vaši ključni segmenti uporabnikov, katerim je namenjena domača stran?
Kakšne so zahteve glede grafičnega oblikovanja?
Katere multimedijske materiale želite vključiti na domači strani? (npr.  fotografije  teksti, video, zvok …)
Kako pogosto bi želeli spreminjati informacije na spletu?
Ali bi želeli imeti vključene interaktivne obrazce, ki se posredujejo prek e-pošte ali zapišejo v podatkovno bazo? …